21, 22 en 23 augustus

De Boog

De Boog

Win met jouw vlog een reis naar de ruimte!!

 

Deze zomer zal de eerste raket gelanceerd worden vanaf de, nu nog in aanbouw zijnde, raketbasis Fort Boog. Deze lancering zal de eerste raketlancering zijn die in Nederland plaatsvindt. Daarnaast zal Nederland de wereldwijde primeur hebben door als eerste een vlogger mee de ruimte in te sturen. Hiermee wordt de allereerste intergalactische vlog een feit!

Uit alle hoeken en gaten van het land komen vloggers naar Houten om te proberen deze unieke plek te veroveren. Er is slechts één plaats beschikbaar en alleen voor de allerbeste vlogger ligt een ruimtepak klaar. Kom ook vloggen bij De Boog en win die ruimtereis!

Op de basis is het een drukte van belang. Het grondpersoneel is druk bezig om de raket klaar te maken. De laatste reparaties worden gedaan, de brandstof wordt geladen en de laatste voorraden voor de reis naar de ruimte worden aan boord gebracht. Ondertussen werken de Astronauten hun checklists af en zorgen ze dat de laatste trainingen goed verlopen. De soldaten proberen de veiligheid te waarborgen. Niets lijkt een succesvolle lancering nog in de weg te staan……..of toch wel?

“HOUTEN WE HAVE A PROBLEM!”

De Boog De Boog

Groep 5 + 6

Fladderlocatie De Boog is bedoeld voor kinderen uit groep 5 en 6 die in de gemeente Houten wonen. De raketbasis is te vinden naast de boerderij van familie De Bie vlakbij sportpark de Kruisboog.

Contact:
Danny van Stam
06-43936840

E-mail: boog@fladderen.nl 

www.fladderen.nl locatie de Boog

Programma tonen

De organisatie van De Boog

Major Tom PeenMajor Tom Peen
NASA Astronaut
Mien MopMien Mop
Interieurverzorging
GaGa
Vlogger
SanneSanne
Food vlogger
Luitenant LoesjeLuitenant Loesje
Hoofd beveiliging
Captain Tim KurkCaptain Tim Kurk
NASA Astronaut
Corine en MaaikeCorine en Maaike
Keukenprinsessen
EffieEffie
Presentatrice
Colonel GetJetColonel GetJet
NASA Inspector
Gestraalde PerfectieGestraalde Perfectie
Piloot en vlogger
OsOs
Vlogger
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×