21, 22 en 23 augustus

Klavertje Vier

Klavertje Vier

Hotel de Magische klaver

Het Magische Klaver hotel is het beste hotel in Houten. In dit hotel gaat altijd alles goed. Er wordt nooit gezeurd, alles ziet er prachtig uit, het eten is overheerlijk en iedereen is altijd blij. Dit alles komt door de speciale kracht van de Klaver. Het is geen gewone Klaver… het is een magische Klaver.
Zolang de Klaver groeit en bloeit kan er niks misgaan in het hotel.

De voorbereidingen voor deze geweldige dagen zijn in volle gang. De crew is super druk bezig om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Fleur Directeur heeft het hele plan klaar en neemt geen genoegen met half werk zodat alles perfect is. Het hotel moet er op zijn Fladderbest uit zien.

Sjef Kock en Dinni Blad zijn druk bezig om het lekkerste eten voor jullie te maken en om te serveren op de mooist gedekte tafels. Onze receptioniste Steffie Sleutel zorgt ervoor dat alle reserveringen goed binnen komen en alles straks voor jullie klaar staat. 

De voorbereidingen zijn dus in volle gang, alleen het beste van het beste is voor jullie goed genoeg, onze speciale gasten.
Wij als crew hebben super veel zin in deze geweldige dagen me tjullie. Maar in alle drukte gaat er alleen zo af en toe opeens wat mis. Wat is er aan de hand? In hotel De Magische Klaver zijn wij dit helemaal niet gewend. Let Fleur Directeur in alle drukte nog wel goed op de Magische Klaver?

 

 

 

 

Klavertje Vier Klavertje Vier

Groep 1 + 2

Klavertje 4, de naam zegt het al, maakt gebruik van het terrein van basisschool Klavertje 4, gelegen aan het Eggeveld.

Tijdens de fladderdagen wordt het plein gezellig versierd en gebruiken we het schoolplein, de grote en de kleine gymzaal. Op het schoolplein staan honken die de thuisbasis zijn voor de kinderen en de hulpouders.

Contact:
Jennifer van der Meulen:
030-6378471 / 06-53777884

klavertjevier@fladderen.nl
Facebook pagina

Programma tonen

De organisatie van Klavertje Vier

RoosRoos
Voorbereidingsgroep
NourianNourian
Techniek & Decor
JenniferJennifer
Fleur Directeur
ThomasThomas
Kas Koffer
KarenKaren
Dinni Blad
LoesLoes
Voorbereidingsgroep
TonTon
Ondersteuning & Techniek
KimberleyKimberley
Steffie Sleutel
FrederiqueFrederique
Hetty Glans (HG)
SofieSofie
Sara Swiffer
BramBram
Sjef Kock
IrisIris
Klara Klaagvaak
ThirzaThirza
Zomer Zon
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×