21, 22 en 23 augustus

't Schoolhuys

't Schoolhuys

Ga mee terug in de tijd met 't Schoolhuys!

Wat is er gebeurt?! We wilden terug in de tijd maar we staan nu op het plein van ’t Schoolhuys! Professor Jasper en zijn assistente (en tijdmachinestewardes) Lysanne hebben samen een tijdmachine gebouwd om terug te gaan en een kijkje te nemen in het verleden. Ze wilden graag een zien hoe de Piramides gebouwd werden in het oude Egypte, hoe de holbewoners leefden in de Oertijd of misschien zelfs stiekem om het hoekje gluren in de Toekomst. Maar nu staan we op het plein van ’t Schoolhuys?! We hebben jullie hulp nodig! Dat tijdreizen lijkt ons zo ontzettend gaaf, we moeten alleen een tijdmachine zien te bouwen. Kunnen jullie ons helpen? Professor Jasper en Lysanne kunnen niet wachten om met jullie terug de tijd in te gaan. Maar niets gaat zoals gehoopt. Er gebeurden vreemde dingen rond de tijdmachine, waardoor de professor en Lysanne niet meer weten hoe ze het op moeten lossen! Ook horen ze de hele tijd gegrom vanaf het meer komen. Wat is dat? Zou het een monster kunnen zijn?

Één ding is zeker! Wij hebben jouw hulp nodig! Kun jij professor Jasper en Lysanne helpen de tijdmachine te maken? Kom jij ze helpen? Dan kunnen we met z’n allen terug de tijd in! Naar het tijdperk waar je maar heen wilt!

Wij kunnen alle hulp gebruiken om dit grote probleem op te lossen! Vind je het leuk om puzzels op te lossen, speurtochten te doen, en om lekker te dansen, te sporten of te knutselen?

 

't Schoolhuys 't Schoolhuys

Groep 3 + 4

Locatie 't Schoolhuys is bedoeld voor kinderen die nu in groep 3 of 4 zitten. 't Schoolhuys vind je bij de gelijknamige basisschool aan de Tappersgilde 22.

Contactpersoon is Lysanne Scheer. Vragen? Mail naar: Lysanne.Scheer@gmail.com of bel naar 06-39798008 (na 18.00 uur).

Programma tonen

De organisatie van 't Schoolhuys

JuliaJulia
Farao
JasperJasper
Professor
YoramYoram
Uit de toekomst
PetraPetra
Holbewooster
WillemWillem
Avonturier
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×