21, 22 en 23 augustus

Informatie > Inschrijven

Waar en wanneer?
Elk jaar zijn er twee inschrijfavonden. Op woensdag 31 mei 2017 kunnen hulpouders zichzelf en hun eigen kinderen komen inschrijven. Omdat we afhankelijk zijn van deze hulpouders voor onze activiteiten krijgen zij als eerste de kans om zich in te schrijven.
Op maandag 12 juni 2017 is de inschrijfavond voor de kinderen. Beide inschrijfavonden vinden plaats bij Body Business Houten aan de Tuibrug 5 van 19:00 tot 20:30 uur.
 
Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt € 12,00 per kind voor 3 dagen. Dit bedrag is inclusief lunch, tussendoortjes en drinken op de locatie. Voor de kampgroepen vallen ook de overnachtingen binnen dit bedrag.
 
Formulier
Hieronder kun je het inschrijfformulier voor kinderen en hulpouders downloaden. Je kunt het digitaal invullen met behulp van Adobe Reader en vervolgens uitprinten. Neem het inschrijfformulier en het inschrijfgeld mee naar de inschrijfavond. Het is niet mogelijk om op de inschrijfavond te pinnen.

 

Inschrijfformulier Kind - Inschrijfformulier Hulpouder

 
Geef op het inschrijfformulier aan als er bijzonderheden over het deelnemende kind te melden zijn. Dit is belangrijk om het kind tijdens de Fladderdagen de juiste begeleiding te kunnen geven. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen beschikbaar voor de locatieleiding en de hulpouder. Deze informatie wordt bijvoorbeeld niet op de deelnemerskaart afgedrukt.
 
NB: Tijdens de inschrijfavond kun je maximaal 6 kinderen tegelijkertijd inschrijven.
 
Bevestiging via e-mail
Na de inschrijfavond (uiterlijk 20 juni) ontvang je van ons een bevestigingsmail voor de inschrijving van jou en/of je kind. Heb je 21 juni nog geen mail ontvangen? Neem dan even contact op met de locatie waar je je hebt ingeschreven. Dat kan door in het contactformulier de juiste locatie te selecteren en een bericht met je naam en dat van je kind in te sturen.
 
Nieuw: Digitaal inschrijven
We gaan graag met onze tijd mee. Daarom gaan we dit jaar testen met digitaal inschrijven! Dat doen we met de hulpouders. Omdat we onze hulpouders graag tegemoet komen en omdat dit een relatief klein groep is. Digitaal inschrijven voor hulpouders is al beschikbaar vanaf woensdag 17 mei 2017 en mogelijk tot en met 30 mei 2017.
 
Digitaal inschrijven gaat als volgt:
  1. Vanaf 17 mei kun je je inschrijven via een speciale link: https://fladres.fladderen.nl/hulpouder-inschrijving
  2. Als hulpouder kun je jezelf en je eigen kinderen (maximaal 4) registreren. Na het afronden van de inschrijving ontvang je een inschrijfnummer. 
  3. De betaling vindt nog niet online plaats. Daarom vragen we je om op 31 mei met je inschrijfnummer langs Body Business te komen om je inschrijving definitief te maken. Je bent al verzekerd van je inschrijving dus je hoeft niet om 19:00u in de rij te staan, maar kunt op een moment naar keuze voor 20:30u langskomen.
 
Let op: Voor duohulpouders is het belangrijk dat alle inschrijfinformatie van beide ouders (en in te schrijven kinderen) op hetzelfde moment wordt ingevoerd. Dit kun je van te voren met elkaar delen, of je kunt je samen inschrijven.
 
Liever niet digitaal inschrijven? Op woensdag 31 mei kun je je ook gewoon ter plekke inschrijven.
 
Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben. Dan kun je contact opnemen via het contactformulier.
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×