De Grund

Het grootste toernooi van Grundela!

In een land hier ver vandaan is een koninkrijk. Het is een heel klein koninkrijk met een heel groot kasteel. Koningin Victoria en prinses Aurora wonen samen in dat kasteel. Maar ze voelen zich best alleen. Om dat probleem op te lossen wil de prinses heel graag trouwen. Maar ja, waar vind je iemand om mee te trouwen in zo’n klein koninkrijk? Na lang denken komt de koningin met het idee om een toernooi te organiseren. Wie het toernooi wint, mag met de prinses trouwen. Om te zorgen dat alles eerlijk gaat vragen ze toernooimeester Hugo om hulp.

Tijdens het toernooi strijden de deelnemers om de hand van de prinses. Er worden allerlei spellen gedaan waarin de deelnemers moeten laten zien wat ze kunnen. In totaal melden 4 deelnemers zich aan om mee te strijden in het toernooi.

De eerste deelnemer is Louis. Hij is een sterke en snelle ridder uit het koninkrijk. Het slimme en altijd enthousiaste dienstmeisje Feline meldt zich als tweede aan. Arthur is de derde deelnemer. Deze grappige en slimme monnik komt uit een land ver in het Oosten om mee te doen. De laatste deelnemer is prinses Cleo. Zij komt uit een koninkrijk in het Westen en is een echte samenwerker en doorzetter.

De deelnemers zijn er klaar voor, maar ze kunnen het toernooi niet alleen winnen. Daar hebben ze jullie hulp bij nodig! Ben jij sterk, slim, grappig, snel, of kan jij goed samenwerken? En wil jij de prinses graag helpen om iemand te vinden waarmee ze kan trouwen? Kom dan om 15, 16 en 17 augustus naar Grundala en help mee om een lang en gelukkig einde te maken.

Info

Voor vragen kan je mailen naar Menno via [email protected]

De toppers van De Grund

Jody
Koningin Victoria
Jorinde
Joyce
Prinses Aurora
Marit
Meintje
Menno
Toernooimeester Hugo
Renate
Dienstmeisje Feline
Siem
Monnik Arthur