De Grund

Muziek in het Museum!

Komt dat zien, komt dat zien! Deze zomer opent Museum de Grund haar deuren! Er is een tijdelijke tentoonstelling en het museum wordt gevuld met speciale schilderijen. Dir, de directeur van het museum, is apetrots en nodigt jullie allemaal uit om het museum te komen bezoeken!

Twee bezoekers die we deze zomer zeker in het museum tegen gaan komen zijn de twee muzikanten Mú en Síka. Ze zijn bezig met het schrijven van een nieuw liedje. Het lukt ze alleen nog niet zo goed. Ze hebben namelijk nog steeds geen begin, geen midden en geen einde voor hun lied. Eigenlijk dus nog niets… zucht…

Daarom gaan ze langs bij de nieuwe tentoonstelling in Museum de Grund. Misschien komen ze daar wel op goede ideeën voor hun liedje. Of misschien ontmoeten ze tussen de mensen in het museum zelfs wel nieuwe leden voor hun band!

Directeur Dir geeft een rondleiding door het museum aan Mú en Síka en laat ze al zijn schilderijen zien. Hij heeft schilderijen in alle kleuren en maten. Mú en Síka kijken hun ogen uit. Maar, zo schiet het niet op met hun nieuwe liedje…

Terwijl ze door het museum lopen, vinden Mú en Síka opeens een leeg muziekblad. Wat gek! Wat doet die daar nou weer? En wat moeten ze ermee doen? En wat moeten ze doen als ze per ongeluk ontdekken dat ze door de schilderijen kunnen stappen? Wat voor wereld gaat daarachter schuil en wie komen ze daar tegen?

Help jij Mú en Síka met het maken van hun nieuwe liedje? Ga jij mee op avontuur door de hele wereld op zoek naar muzieknoten, muziekinstrumenten en muzikanten? Zorg jij ervoor dat Dir niet doorheeft wat er allemaal stiekem in zijn museum gebeurt? Ga dan met ons mee op ontdekkingstocht in Museum de Grund. Wij kunnen niet wachten om samen muziek te gaan maken! Wees snel, want de tentoonstelling is maar tijdelijk te bezoeken!

Info

Voor vragen kan je mailen naar Kristel via [email protected]

De toppers van De Grund

Jochem
Joyce
Judith
Kristel
Menno
Nancy