De Grund

Regenboogmysterie

Welkom in Ville de Couleur, de regenboogstad! Iedereen die hier woont of langskomt, wordt meteen vrolijk en energiek van alle kleuren om hen heen. Het is hier altijd een kleurrijk feest. De bewoners hebben veel plezier met elkaar! Maar als er plots iemand met de kleuren knoeit, wat gebeurt er dan? Het is een... regenboogmysterie!

Er was eens lang geleden, een klein schilderachtig dorpje. Genaamd Ville de Couleur. In dit dorpje wonen allerlei vrolijke en vooral kleurrijke mensen. Elke bewoner in het dorp, heeft zijn of haar eigen taak. De mooie danseres leert iedereen de nieuwste pasjes en mooiste dansjes. De stoere politieman zorgt er voor dat iedereen vrolijk is en er geen boeven stiekem ontsnappen. Bloemen in alle kleuren van de regenboog kun je vinden bij de creatieve bloemiste. Ze maakt de mooiste boeketten en bloemstukken. Hoor je iemand een vrolijk wijsje zingen, dan is het de lieve juf die er voor zorgt dat er elke dag weer iets nieuw geleerd wordt. De slimme bibliothecaris verspreidt al zijn boeken over het hele dorp, zo raakt hij er ook vaak eentje per ongeluk kwijt. Voorlezen kan hij als de beste. Sinds kort is er een nieuwe bewoner, een kleurrijke schilder. Ze is gestart met een reusachtig schilderij, haar meesterwerk!  Een belangrijke burgemeester heeft de schilder namelijk gevraagd om een mooi kleurrijk schilderij te maken en zij neemt haar taak uiterst serieus.

Kom jij ook mee dansen met de danseres, spelletjes spelen met de juf en knutselen met de bloemiste? Kom dan door de poort, gemaakt van Grunstenen, en treed binnen in het schilderachtige dorpje Ville de Couleur. Misschien ben jij wel degene die de politieman helpt om het prachtige schilderij van de schilder te redden als het helemaal fout gaat met de kleuren. Los het regenboogmysterie op en kom mee feesten!

Een vrolijk kleurrijk feest bij De Grund dit jaar! Kom mee feesten!

Info

Voor vragen kan je mailen naar Kristel via [email protected]

De toppers van De Grund

Jochem
Joyce
Judith
Kristel
Menno