De Heuvel

Een Heuvelse reis door de tijd

Welkom in het laboratorium van Ursula Itvinder. Je bent precies op tijd, want Ursula is net klaar met haar nieuwste en beste experiment tot nu toe: een echte tijdmachine! Ze wil graag leren van de geschiedenis. Daarom gaat ze proberen mensen vanuit allerlei verschillende tijden naar de Heuvel te halen. En ze wil jullie graag als publiek om haar experiment te bewonderen!

Maar mensen uit het verleden halen gaat niet zomaar. Als de tijdreizigers niet binnen 72 uur terug geteleporteerd zijn naar hun eigen tijd, blijven ze vastzitten in 2024. Ursula is er gelukkig van overtuigd dat dat haar gaat lukken. Tot er allerlei vreemde dingen gebeuren, kokosnoten vliegen in het rond, de blauwdruk wordt gestolen en ondertussen bloeien er bijzondere vriendschappen op (en misschien zelfs wel meer..). Gaat het Ursula lukken deze spannende race tegen de klok te winnen, ook nu er een saboteur in het spel lijkt te zijn?

Heb jij altijd al een keer met een holbewoner, een echte prinses of zelfs met iemand uit de toekomst willen praten? En kan jij Ursula helpen met haar tijdmachine en misschien zelfs een saboteur ontmaskeren? Kom dan 20, 21 en 22 augustus fladderen op de Heuvel en beleef drie te gekke dagen. Kies zelf of je wilt knutselen, zeilglijden of misschien wel de snelste tijd neerzet op de stormbaan!

Wil je ondertussen op de hoogte blijven van wat er op de locatie gebeurd en volgen wat de teams allemaal uitspoken? Volg dan onze socials! 

@fladderendeheuvel op Instagram

@Fladderen de Heuvel op Facebook