De Heuvel

Een Heuvelse Strijd op het Platteland

Voor het vinden van de ware liefde is soms een lange zoektocht nodig, al helemaal als je zoals de Heuvelse boeren Henk en Dirkje nooit verder komt dan de akkers van je eigen boerderij. Waar vind je dan ware liefde? Gelukkig schiet ‘Boer zoekt vrouw’ hen te hulp in een speciale editie van de show genaamd: “Een Heuvelse Strijd op het Platteland.” Deze Fladderdagen gaan er 13 kandidaten met elkaar de strijd aan om het hart te winnen van deze boeren. Wie gaat er voor zorgen dat zelfs Dirkje en Henk hopeloos verliefd zullen worden? Wie bezorgt hen knikkende knieën en vlinders in de buik? Via allerlei proeven wordt bepaald welke kandidaat het beste past bij de boeren en bij het boerenleven. Zo gaan ze oefenen op hun beste boerenaccent, staat er een tractorrace op het programma en gaan ze aan de leugendetector.

Het verloopt allemaal alleen niet altijd even vlekkeloos. In de strijd om het hart van de boeren wordt er flink wat gesaboteerd en kan het zomaar gebeuren dat kandidaten verliefd worden op elkaar in plaats van op de boeren. En daarnaast is het ook nog maar de vraag of de boeren wel weten wat het beste voor ze is, daarom hebben ze jullie hulp nodig in hun zoektocht!

Ben jij ook zo benieuwd wiens hart er veroverd gaat worden in deze epische strijd? Wil jij de boeren helpen met het vinden van hun perfecte match? Of wil je vooral zien hoe de kandidaten het er vanaf brengen en wie als winnaars uit de bus komen? Kom dan 24, 25 en 26 augustus fladderen op de Heuvel en beleef drie te gekke dagen waarin je gaat timmeren, knutselen, zeilglijden, klauteren over de touwbrug, het enige echte Heuvelrestaurant gaat runnen en nog veel meer leuke dingen gaat doen!

Info

Locatie de Heuvel is bedoeld voor kinderen die nu in groep 5 of 6 zitten. Locatie de Heuvel ligt op het Manifestatieterrein naast de kinderboerderij in de wijk de Campen. Contactpersonen zijn Luc Wesselman en Esmée Zandvliet. Vragen? Mail naar: [email protected]

De toppers van De Heuvel

Esmée
Locatieleider
Luc
Locatieleider
Michiel
Organisatie
Nienke
Organsiatie
Isabelle
Organisatie
Alouette
Organsiatie
Anouk
Organisatie