De Heuvel

Aangespoeld op Isla d’Heuvelle

Welkom op Isla d’Heuvelle, een eiland in het midden van de Grote Oceaan. Twee teams waren onderweg naar het WK Fladderbal, maar strandden na een hevige storm op het onbewoonde eiland. Maar is het eiland wel echt onbewoond? Al gauw komen de teams erachter dat ze niet alleen zijn, maar samen vastzitten op het eiland. En dat terwijl ze elkaars grootste vijanden zijn!

Team roze en team groen zijn ten einde raad. Lukt het ze ooit om op tijd te komen voor het WK Fladderbal? Ondertussen blijkt er ook nog een saboteur in het spel. En wie is die vreemde snuiter van een Ferrie? Ben jij ook zo benieuwd wat er met de teams gaat gebeuren? Zullen de teams nog grotere vijanden worden of juist dichter naar elkaar toe groeien? 

Kom Fladderen op de Heuvel. Zo kom je erachter of de teams het ooit gaan redden om op tijd bij het WK Fladderbal te komen. En dat niet alleen. Je beleeft te gekke dagen waarin je gaat knutselen, zeilglijden en misschien wel de snelste tijd neerzet op de stormbaan!
Wil je ondertussen op de hoogte blijven van wat er op de locatie gebeurd en volgen wat de teams allemaal uitspoken? Volg dan onze socials! 
@fladderendeheuvel op Instagram
@cloutvandeheuvel , onze influencer op Instagram
@Fladderen de Heuvel op Facebook

Info

Fladdertijden:
Dinsdag: 10.00 - 15.30 uur
Woensdag: 09.30 - 15.30 uur
Donderdag: 09.30 - 15.00 uur

Locatie: Manifestatieterrein naast de kinderboerderij in wijk de Campen

De toppers van De Heuvel

Esmée Zandvliet
Locatieleiding
Isabelle van Montfoort
Locatieleiding
Anouk van der Meij
Voorbereiding
Marjolein Schipper
Voorbereiding
Monique Blom
Voorbereiding
Merlijn van der Laan
Voorbereiding
Sarah-Maaike van Bentum
Voorbereiding