De Velduil

Sterrenwachters in nood

Kinderen, wisten jullie dat wij ook vriendjes hebben die niet op aarde wonen?
Vriendjes die er voor zorgen dat de sterren niet botsen. En dat alles in de ruimte soepeltjes verloopt.  Dit is het vriendelijke, maar iets vreemde ruimtevolk, de sterrenwachters. Een grappig en behulpzaam volkje.
 
Als alles goed gaat dan merk je niet eens dat ze bestaan, maar heel soms gaat het een beetje mis. De Tezla, het ruimteschip van de sterrenwachters, raakt in de problemen en moet dan onverwachts een noodlanding maken op aarde. Bij het naderen van de aarde zien ze een ufo landingsplaats waar ze willen landen. Maar net als ze er zijn, verliezen ze de controle over de Tezla en moeten ze landen bij een school in Houten. 
Gelukkig kan de kapitein er samen met de techneut Jerry Can en de navigators Tom & Thom voor zorgen dat niemand gewond raakt. Alleen het schip, ja dat is wel iets beschadigd. 
Hoe kunnen ze nu weer vertrekken? Gelukkig krijgen ze hierbij hulp van een vriendelijke aardbewoner ‘Na Zaa’. Maar is dit wel echte hulp of heeft Na Zaa andere plannen?  En dan komt er nieuws dat twee sterren op elkaar dreigen te botsen. Wat nu? Alle hens aan dek! Misschien is het handig dat er nog meer hulp gezocht wordt? 
Gelukkig wonen er genoeg kinderen in Houten om alle problemen op te kunnen lossen. Iedereen helpt mee.  Natuurlijk moet er tussen alle werkzaamheden ook af en toe gefeest en plezier gemaakt worden.  En ook daar zijn de sterrenwachters buitenaards bedreven in. Sterrenwachter kok Yoki Yoga zorgt hierbij voor de gevulde magen en de Bruis Springsteen voor een vrolijke noot op haar gitaar. 

Info

Kleuterlocatie de Velduil was voorheen locatie Klavertje Vier.

Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen: [email protected]

In noodgevallen kunt u tijdens de fladderdagen contact opnemen met Sofie Bresser: 06-57999158

De toppers van De Velduil

Bao-Nhi
Chantal
Danny
Jennifer
Joke
Linda
Loes
Michel
Michelle
Nourian
Sofie