De Velduil

Ruimtespeurders hebben hulp nodig!

Kinderen, kennen jullie de Ruimtespeurders al? Dat zijn onze vriendjes die niet op aarde wonen. Zij hebben gekke ogen op hun hoofd en doen af en toe een beetje vreemd, maar zij zijn wel heel lief! De Ruimtespeurders hebben een heeele belangrijke taak. Zij zorgen er namelijk voor dat alles goed gaat in de ruimte. Wat er ook maar nodig is in de ruimte, zij kunnen het. Zij zijn eigenlijk de superhelden van de ruimte! 

Wanneer alles goed gaat dan merk je eigenlijk niet eens dat ze bestaan, maar heel soms gaat het wel een klein beetje mis. De Ruimtespeurders hebben op dit moment namelijk een probleem. Frea Vonk en Mola Culie, de wetenschappers van de Ruimtespeurders, zijn op zoek zijn naar een bijzonder ruimtewezen, wauw! In de Tezla, het ruimteschip van de Ruimtespeurders, zijn zij opzoek gegaan om het verdwaalde ruimtewezen te vinden en weer terug naar zijn familie te brengen. Alleen de Tezla raakte in de problemen en moet onverwachts een noodlanding op aarde maken. Bij het naderen van de aarde zien zij een ufo-landingsplaats waar zij willen gaan landen. 

Alleen net voordat zij er zijn, verliezen zij de controle over de Tezla en moeten zij landen bij een school in Houten, zij zijn geland bij de Velduil. Gelukkig heeft de Kapitein samen met techneut Jerry Can en leerling-techneut Stanley Mes ervoor kunnen zorgen dat er niemand gewond is geraakt bij de landing. Alleen de Tezla, het schip, ja dat is wel een beetje kapot.  

Techneut Jerry Can en leerling-techneut Stanley Mes zijn al druk bezig met het repareren maar ook zij kunnen jullie hulp goed gebruiken. Hoe moet dat nu? Hoe gaan ze de Tezla kunnen maken en het verdwenen ruimtewezen vinden om weer terug te brengen naar zijn familie? Alle hens aan dek! 

Kinderen, komen jullie een kijkje nemen in het ruimteschip de Tezla en sporen zoeken van het verdwenen ruimtewezen? Komen jullie de Ruimtespeurders helpen?

Info

Kleuterlocatie de Velduil  (voor groep 1 & 2) was voorheen locatie Klavertje Vier. 

Voor vragen kunt u per e-mail contact opnemen: [email protected]

In noodgevallen kunt u tijdens de fladderdagen contact opnemen met Sofie Bresser: 06-57999158

De toppers van De Velduil

Bao-Nhi
Chantal
Danny
Jennifer
Joke
Linda
Loes
Michel
Michelle
Nourian
Sofie