12plus

Fladder 12plus kamp is terug!

Kom slapen naast de olifanten en tijgers. Ontdek waar kabouters vandaan komen. Draai aan het Rad van Vernieling. Doe mee met de mega-blubber-power-race en kies iedere dag een nieuwe kleur. Dit en nog veel meer kun je beleven op het Fladder 12plus kamp! 
 
Een heerlijke vakantieweek zonder ouders en vol leuke activiteiten. Er zijn maar negen begeleiders waar je mee te maken krijgt. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast, actief, tikkie onvolwassen, woest aantrekkelijk, intelligent, bescheiden, creatief en relaxt. 

Maandag 14 augustus vertrekken we om 09:00 uur op de fiets richting Amersfoort. In Amersfoort verblijven we in een mooi Scoutinggebouw midden in de bossen. Als je het ons vraagt een échte villa. Op donderdag 17 augustus fietsen we terug naar Houten. Wij vervoeren je spullen heen en terug.  De ruimte is beperkt, dus neem niet te veel extra’s mee. Iets lekkers voor de leiding mag natuurlijk wel 😊

Wij staan te trappelen en hebben veel zin in een vrolijk Fladder 12plus kamp. Jouw aanwezigheid maakt het kamp nog zonniger. Dus… waar wacht je op? Meld je aan en ga mee!

Voor de ouders:
Wil je jouw puber voor 4 dagen kwijt, zodat je zelf nog even rust hebt voordat het schoolseizoen weer start? Schrijf je 12-plusser dan in voor het fantastische Fladder 12plus kamp in de laatste week van de schoolvakantie! Voor slechts € 17,50 een geheel verzorgde all-inclusive unieke vierdaagse vakantie. 

Info

12plus kamp is voor jongeren in klas 1 of 2 van het voortgezet onderwijs die nog graag willen Fladderen en/of VIP willen worden.

Voor vragen kunt je per e-mail contact opnemen:
[email protected]

De toppers van 12plus

Bao-Nhi
Danny
Manon
Michael
Myrthe
Nancy
Patrick
Susanne
Tessa