12plus

Vakantie zonder ouders

Zit jij dit jaar op de middelbare school in de eerste of de tweede klas? En wil je graag een toffe zomerweek beleven, met een goede vriend(in) of aankomende nieuwe vrienden? Dan is het 12plus kamp echt iets voor jou!! Als vorig jaar je laatste jaar als fladderaar zou zijn geweest, wees dan niet getreurd! Omdat vorig jaar het Fladderen niet door is gegaan mag je dit jaar alsnog mee!! Uiteraard mag je je als 14 jarige ook inschrijven om als VIP mee te helpen op één van de fladderlocaties.

Een heerlijke vakantieweek zonder ouders en vol leuke activiteiten! De enige volwassenen waar je mee te maken hebt zijn de jeugdige, tikkie onvolwassene, maar bovenal de woest aantrekkelijke, onweerstaanbare, intelligente, bescheiden, relaxte, actieve leiding: Koen, Laura, Desirée, Esmee, Matthijs en Rebecca. 

Maandag 23 augustus vertrekken we om 09:00 uur op de fiets richting Amersfoort, waar we in een mooi Scoutinggebouw verblijven, midden in de bossen. Als je ‘t ons vraagt een echte villa! Op donderdag 26 augustus komen we met de fiets weer terug naar Houten. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen vervoerd worden van en naar de locatie. De ruimte is echter beperkt, dus neem naast de spullen op de paklijst, niet te veel extra’s mee ;-)!

Het belooft weer een geweldig kamp te worden, met een zonnig tintje! Zeker met jouw aanwezigheid! Zien we je dan?

Info

De toppers van 12plus