21, 22 en 23 augustus

De Plantage

De Plantage

Vikingen VS Piraten op Plantanawakkarika

Op een wilde woeste avond op een wilde woeste zee voeren de Vikingen op hun boot De Wøwie, over de grote golven. De Vikingen hadden een lange tocht achter de rug uit het natte noorden, dus ze waren wel toe aan een beetje rust. Maar dat was niet het geval! Grote zwarte wolken kwamen hun tegemoet en het begon keihard te regenen. Hier hadden ze helemaal niet op gerekend! De golven werden hoger, de donderslagen werden harder en de Vikingen werden alleen maar misselijker door de deinende boot. Ze werden zo misselijk dat ze geen idee meer hadden welke kant ze op gingen. Gelukkig waaide de storm naar het oneindige oosten en begon de zon weer te schijnen. Een mooi eiland verscheen in de verte. Hier konden ze gelijk hun peddels en De Wøwie repareren na de woeste storm.

Ook de Piraten kwamen op hun schip De Jackhalz terecht op de wilde woeste zee na hun tocht uit het zotte zuiden. De Piraten vonden het daar maar saai, dus ze waren blij dat ze in de storm terecht kwamen! Lekker varen over de grote woeste golven onder de donkere lucht. De Piraten hadden eindelijk weer wat te doen, maar ze waren zo enthousiast dat ze al snel geen idee meer hadden waar het winderige westen was. Toevallig hadden ze een prachtig eiland in het zicht! Hier konden ze mooi even uitrusten en het zeil van De Jackhalz repareren. 

Op het eiland zagen de Vikingen iets vreemds. Piraten? En zagen de Piraten nu Vikingen? Vikingen en Piraten op één eiland, dat gaat toch helemaal niet goed? Het eiland is veel te klein voor zulk ruig volk! Blijkt er ook nog een mysterieuze eilandbewoner te zijn, die het hun wel erg moeilijk maakt… Wil jij weten hoe dit afloopt? Kom dan Fladderen op het eiland Plantanawakkarika!

 

De Plantage De Plantage

Groep 3 + 4

De Plantage is te vinden bij OBS de Plantage, Plantagepolder 1 en is bestemd voor kinderen uit groep 3 en 4. We Fladderen op het schoolplein en het grote veld daarnaast. Bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal.

Ouders zijn van harte welkom om samen met ons drie fantastische dagen mogelijk te maken. Kom naar de hulpouderinschrijving en wordt hulpouder op de Plantage. Je kind is dan verzekerd van een plekje.

Contact:
plantage@fladderen.nl

Desirée Galjart
06-57246018

Dorith Esmeijer
06-10054188

Programma tonen

De organisatie van De Plantage

RianneRianne
 
MaricMaric
 
DesiréeDesirée
 
DorithDorith
 
SandorSandor
 
LudoLudo
 
AnoukAnouk
 
AnnemiekeAnnemieke
 
Deze browser is verouderd!

Update uw browser om deze website correct te bekijken.Update mijn browser!

×