De Plantage

Plantage superhelden verkiezing 2021!

Hallo en welkom bij de superheldenverkiezing van dit fladderjaar! Zoals jullie weten zit het held-zijn in de kleine dingen. Of je nu een kat uit een boom redt, je bord naar de keuken brengt of je broertje leert fietsen, jouw superhelden acties doen er toe. Daardoor is het erg lastig om de allerbeste superheld te kiezen. Het is mijn zware taak om de verkiezingen te begeleiden. Tijdens het Fladderen nodigen we jou en alle andere superhelden uit voor de finale. De helden nemen het tegen elkaar op en jij mag meebeslissen wie de beste en grootste superheld is van dit jaar!

Als je het mij vraagt is SuperSonic de beste kandidaat. Bescheiden, stoer, sterk en nog gezellig ook.. maar ik ben natuurlijk onpartijdig. Ja echt, ik zal niemand voortrekken ?.

Info voor de ouders

De Plantage is te vinden bij OBS de Plantage, Plantagepolder 1 en is bestemd voor kinderen uit groep 3 en 4. We Fladderen op het schoolplein en het grote veld daarnaast.

Ouders zijn van harte welkom om samen met ons de fantastische dagen mogelijk te maken. Schrijf je in als groepsbegeleider op de Plantage. Jouw kind is dan verzekerd van een plekje. Als groepsbegeleider krijg je de verantwoordelijkheid over een groep van 8 kinderen. Vanwege de verwachte corona-maatregelen kunnen we een beperkt aantal volwassenen toelaten op de locatie, daarom kan er maximaal  één ouder per groepje inschrijven. Info

Vragen? Mail naar: [email protected] of bel Meike van Kuik 06-43003165

De toppers van De Plantage

Meike van Kuik
Presentatrice