Inschrijven

Om te kunnen Fladderen, moet je je inschrijven. Dat kan online! Het inschrijven voor groepsbegeleiders en kinderen is dit jaar tegelijkertijd: van 26 mei tot en met 9 juni is de inschrijving geopend. Na 10 juni gaan we loten. Je hebt dus alle tijd om je kind(eren) in te schrijven! Op deze pagina leggen we je precies uit hoe het inschrijven werkt.

Klik hier voor meer informatie voor het inschrijven van je kind(eren) >

Klik hier voor meer informatie voor het inschrijven als groepsbegeleider >

Veelgestelde vragen over het inschrijven:

Is er iets misgegaan bij het inschrijven of heb je nog vragen?

Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@fladderen.nl. Daar kunnen we al je vragen beantwoorden.


Waar moet je op letten bij het inschrijven?

Zorg ervoor dat je e-mail adres altijd goed klopt! Hier sturen we namelijk alle belangrijke e-mails naartoe. Klopt je e-mailadres, maar heb je alsnog niks ontvangen? Het kan zijn dat de mail in de spam-box is beland. Na 16 juni niks over de loting gehoord? Stuur dan een mail naar inschrijvingen@fladderen.nl.

Verandert er iets in de persoonsgegevens (gaan jullie bijvoorbeeld verhuizen of krijg je een ander telefoonnummer)? Vergeet dat niet bij ons door te geven. Deze informatie hebben wij nodig voor bijvoorbeeld onze verzekering of in het geval van nood.

Je mag met je account maximaal 4 kinderen inschrijven. Let er goed op dat dit altijd alleen je eigen kinderen zijn!


Samen met een vriendje fladderen?

Je mag 1 vriendje of vriendinnetje noemen met wie je kind graag samen in een groepje wil fladderen. Ook als er meer dan 1 vriendje of vriendinnetje gaat fladderen: je mag maar 1 naam noemen. Wij gaan ons best doen om daar rekening mee te houden. Maar we kunnen niks beloven! Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat 1 van de 2 niet wordt ingeloot. Of er is een andere reden dat de kinderen niet bij elkaar in het groepje geplaatst kunnen worden. Bereid je kind hier dus alvast op voor.

Wordt er bij de loting rekening gehouden met broertjes en zusjes?

Ja. Dit jaar houden we rekening met het gezin. Vorig jaar kwam het soms voor dat er één kind van het gezin wel was ingeloot, en een ander kind niet. Dat is best onhandig. Dus we houden dit jaar rekening met gezinnen. De kinderen doen allemaal wel mee, of allemaal niet. Zien we na de loting dat er voor één van de kinderen nog wel een plekje is, en voor de ander niet, dan sturen we je een mail.

In welke groep mag ik mijn kind inschrijven?

We maken gebruik van verschillende leeftijdsgroepen binnen het Fladderen. Hiervoor gebruiken we de basisschoolgroepen. Je schrijft je kind in, in de groep waar die het afgelopen jaar in heeft gezeten. Zit je kind op dit moment in groep 1 of 2? Dan gaat het kind naar een groep 1/2 locatie. Zit je kind op dit moment in groep 3/4? Dan gaat het kind naar een groep 3/4 locatie, etc.

Je mag ook altijd mailen naar inschrijvingen@fladderen.nl