Het Mozaïek

media-libraryQ7H4Kx

Maak het mee bij Speelgoedfabriek 't Mozaiek

De Directeur van Speelgoedfabriek 't Mozaiek heeft na jarenlang sparen flink in de fabriek geivesteerd! Hij heeft de Assembleur ontslagen en vervangen door AI. Maar wat is een Assambleur en wat doet een AI? Dat is het idee van de directeur en meneer de Electeur, zij kunnen vast wel uitleggen wat dat betekent. De rest van de fabrieksmedewerkers vinden het allemaal maar spannend. Zij vertrouwen de nieuwe technologie allemaal nog niet zo.

De Fabriek wordt gestart

Na kort overleg start meneer de Operateur de fabriek en kan iedereen aan het werk. Meneer de Collecteur verzamelt alle onderdelen, en legt ze op de band, zodat mevrouw de Connecteur ze in elkaar kan zetten. Mevrouw de Schildeur zorgt voor een leuk kleurtje en meneer de Electeur zorgt ervoor dat al het speelgoed echt werkt. Nu is het aan de nieuwe AI Assembleur om het helemaal af te maken. Maar er komt alleen maar troep uit de machine. Dat moet mevrouw de Controleur helaas afkeuren. 

Maar dit gaat niet goed

Wat ze ook proberen, er komt geen goed speelgoed meer uit de fabriek. Straks moet de fabriek de deuren misschien wel sluiten en krijgen de kinderen geen speelgoed meer!! Aan de nieuwe machine kan het niet liggen volgens de Directeur. Die was peperduur, en bevat de allernieuwste technieken. De medewerkers denken allemaal wat anders. Werk de nieuwe machine echt zo slecht? Neemt de AI het over? Of is er toch sabotage in het spel.

Kom jij de Directeur helpen? Dan zorgen we er samen voor dat de nieuwe machine de fabriek niet overneemt! We hebben jullie nodig!

media-libraryiyzr5wMedewerkers van

Ilse
Ilse
Julia
Julia
Reinier
Reinier
Susan
Susan
Valerie
Valerie
Yoram
Yoram
Yorick
Yorick