Het Mozaïek

Stap in en maakt het mee bij Fiestavia!

 Altijd feest! Is het motto van attractiepark De Gebroken Tegel. Een prachtig park met verschillende landen waarvoor alle kinderen wel iets leuks te vinden is. Houd je van achtbanen? Dan voel je je zeker thuis in Land Ruigoord. Ben je gek op magische sprookjes, dan is het Land van Laar jouw nieuwe favoriete tweede thuis. Of zit je liever tussen de sterren en planeten? In Ruimteland is er plek voor iedereen!

De dagelijkse controle van Fiestavia
In iedere attractie wonen mensen om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ook in attractie Fiestavia. Elke dag ziet er voor de attractiebewoners hetzelfde uit. Vlak voor openingstijd komt de controleur langs om de attractie na te kijken. Ze lachen vriendelijk en verbergen stiekem wat kapotte onderdelen. Ze hopen dat de controleur het plekje niet ziet dat wel een beetje verse verf kan gebruiken. Na haar controlerondje drukt de controleur op de knop en zien we de meter oplopen tot “SUPER LEUK EN VEILIG”. We kunnen weer de hele dag mensen vrolijk maken in onze attractie. Maar, deze dinsdag is alles anders. 

Het attractiepark is afgekeurd!
Hoe kan dat nou? Onder leiding van de directeur zoeken we het tot op de bodem uit! De Gekke Professor en haar hulpje checken de veiligheid, De Hovenier maait het gras extra mooi, Frederik Vlam gaat op zoek naar extra avontuur en Lady Rainbow trekt haar mooiste kleuren aan. Help jij ons mee zodat we binnen 3 dagen weer open kunnen? 

Locatie Het Mozaiek is voor kinderen die nu in groep 3 of 4 zitten. 

Het Mozaiek ligt aan de Glazeniersgilde 18 in de wijk Het Gilde.

De toppers van Het Mozaïek

Susan
Ilse
Julia
Reinier
Valerie
Yoram
Yorick
Petra