't Schoolhuys

De beste pizza's bij pizzeria Casa Dela Scula

Pizza’s! Welke vind jij lekker? Alleen met kaas, of met salami of wellicht wel met paprika, of zelfs zo’n dubbel gevouwen Calzone. Wat je er ook op doet: het is lekker! Maar op het Schoolhuys zijn dit jaar toch wel de lekkerste pizza’s van de hele wereld te vinden! In Casa Della Scula werkt namelijk de allerbeste kok van de hele wereld! Zijn pizza’s zijn niet te overtreffen. Zijn recept is natuurlijk geheim en mag niemand weten.

Maar waar is de kok toch eigenlijk gebleven? Gisteren stond hij nog die heerlijke pizza’s te maken, maar hij lijkt wel verdwenen… hoe moet dat nu met de pizza’s… wie gaat die dan maken… en hoe komen we aan het recept…  Misschien kun jij wel lekkere pizza’s maken???

Wie zou er meer van weten? De Journalist probeert achter de waarheid te komen en onderzoekt alles. Misschien weten die Oude brompotten er wel van. Want was die oude man niet vroeger de beste pizzabakker? Misschien kent hij het recept nog wel. En misschien kan de Leerling kok helpen, zij probeert altijd zo goed haar best te doen. De Klusjesman weet het vast niet, want die slaat altijd maar op zijn vinger. En daar zien we ook nog de Boer rondlopen die altijd voor de ingrediënten zorgt. Weet hij waar de Kok is of kent hij het recept? 

De Ober is alleen maar heel erg in paniek, die weet niets, alleen dat ze geld mislopen als ze de Kok of het recept niet terugvinden. Gelukkig is er altijd nog de Burgemeester van ons dorp die altijd de rust bewaart en het overzicht houdt. Dat hebben we hard nodig! Help jij drie dagen mee om de Kok en zijn recept weer te vinden?

Locatie ‘t Schoolhuys is voor kinderen die nu in groep 3 of 4 zitten. 

‘t Schoolhuys ligt aan de Tappersgilde 22 in de wijk Het Gilde.

De toppers van 't Schoolhuys

Reinier
Mario
Ilse
Ober
Marieke
Journalist
Petra
Oma
Valerie
Leerling Kok
Yorick
Opa
Julia
Boerin
Yoram
Klusjesman
Koen
Verdwaalde Toerist