Extra Info Fladderen 2021

 

Groepsbegeleiders

Op dit moment is de inschrijving voor groepsbegeleiders in volle gang. Voor de zekerheid houden we er rekening mee dat we deze zomer gewoon kunnen Fladderen (geen risiconiveau), en zoeken dus groepsbegeleiders voor het maximale aantal groepjes. Als we dan toch maar met 100 mensen per locatie mogen Fladderen moeten we wel een aantal mensen teleurstellen. Dat is heel jammer, maar we willen als het mogelijk is toch met zoveel mogelijk kinderen Fladderen! Plek voor je kind(eren) blijft gegarandeerd!

Hoe het precies zal lopen weten we waarschijnlijk pas in augustus. Er zijn vier situaties mogelijk, waarbij wij er nu van uit gaan dat het in augustus risiconiveau 1 is. Maar we houden dus rekening met opschaling naar “Geen risiconiveau”.  Natuurlijk houden we ook nog rekening met een negatief scenario.

Risiconiveaus

Kinderen

Volgende week start de inschrijving voor de kinderen van Houten. Vanaf maandag 14 juni om 19:00 uur kan er ingeschreven worden!

Nieuw dit jaar is de wachtlijst. Voor de inschrijving van kinderen gaan we uit van het maximum van 100 mensen op elke locatie. Dit betekent bijvoorbeeld 80 kinderen en 20 groepsbegeleiders, leden van de voorbereidingsgroep en VIPs. Als bij de inschrijvingen een locatie vol is heb je twee opties: een andere locatie zoeken, of je kind op de wachtlijst plaatsen. Als we dan in augustus toch met meer kinderen mogen Fladderen, of er zegt iemand af, krijg je een mail met informatie. Reageer binnen 2 dagen, anders vervalt de plek.

Tip: geef een tweede e-mailadres op, en controleer of de adressen goed geschreven zijn, zodat je deze mail niet mist!

Opening en sluiting

De opening en sluiting zullen dit jaar niet op het Rond plaatsvinden, maar op de eigen locatie.