Het Kamp

Schimmige stamboomgeheimen

Dit jaar vindt het kamp plaats in Amersfoort, waar de organisatie een prachtig terrein heeft weten te bemachtigen. Na onderzoek lijkt er een verband te zijn tussen de vrijwilligers van het kamp. Het lijkt geen toeval dat juist deze groep een kamp organiseert op dit mysterieuze terrein.

De details zijn nog vaag en we hebben een goede groep speurneuzen nodig om dit raadsel te ontrafelen. Wat is de link tussen de verschillende stambomen? En wat heeft zich afgespeeld op dit terrein? Ga met ons mee, ontdek geheimen, vind aanwijzingen en leg verbanden tussen de verschillende hints. Misschien ben jij wel de speurneus die het mysterie als eerste oplost.

Programma

Op maandagochtend fietsen we richting Amersfoort voor 4 dagen vol spellen en plezier. Even geen zin in al die activiteiten? Trek je dan even terug in de chillhoek. Nog energie over? Daag met je team de leiding uit voor een potje frisbee of voetbal. Op donderdag fietsen we terug naar Houten. De rest van de informatie volgt in de ouderbrief na aanmelding!

Toppers van het Kamp