Inschrijven

 

De inschrijving voor kinderen herstart vanaf woensdag 23 juni 20:00uur tot en met zondag 27 juni.

Vanaf 2 juni (19:00 uur) tot en met 8 juni kan je inloggen om je als groepsbegeleider in te schrijven. Daarna weten we hoeveel groepen er op de locaties kunnen meedoen.
Vanaf 23 juni (20:00 uur) tot en met 27 juni kan je inloggen om kinderen in te schrijven.

Lees eerst alles door.

Eerst een account aanmaken << klik hier >>
Je moet eerst een account maken. Al eerder een account aangemaakt? Controleer dan of deze nog werkt door in het scherm dat verschijnt te klikken op "Inloggen", links boven. Als je je wachtwoord bent vergeten klik je op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten". Daarna kan je een nieuw wachtwoord instellen. Weet je ook je eerder gebruikte emailadres niet meer, dan maak je een nieuw account aan.

Let op: Als je als duo een groepje wilt begeleiden schrijf je je samen in vanuit één account.

Was je vorig jaar groepsbegeleider en wil je nu alleen je kind(eren) inschrijven? Of andersom? Klik dan na inloggen links boven op "Mijn account" en wijzig daar je inschrijf-rol (groepsbegeleider of deelnemer)

Dan inschrijven << klik hier >>
Log in met je email en wachtwoord. Vanaf 2 juni (groepsbegeleiders) of 14 juni (kinderen) kan je hier inschrijven.

Als je niet online kunt of wilt inschrijven
Vanwege de corona maatregelen is er dit jaar geen inschrijving mogelijk op een fysieke locatie. Neem in dit geval telefonisch contact op met de locatie, bij elke locatie staat een telefoonnummer vermeld, hier op de website of in de krant. Bij voorkeur op de eerste avond van de inschrijving (2 juni of 14 juni).


Problemen of vragen

Bij technische problemen kun je een mail sturen naar webmaster@fladderen.nl Je probleem wordt dan zo snel mogelijk opgelost.

Inhoudelijke vragen graag via info@fladderen.nl of direct aan de locaties