12plus

Ga mee op 12plus kamp!

Klaar om 4 (knotsgekke) dagen mee te maken, waar niets te gek is? Dan is het 12plus kamp de place to be voor jou en je vrienden! Van spookachtige avonturen, tot aan de mega-blubber-power-race. Geen dag zal hetzelfde zijn, aangezien het rad der vernieling iedereens lot gaat bepalen!

Een heerlijke vakantieweek zonder ouders en vol leuke activiteiten. Er zijn maar zeven begeleiders waar je mee te maken krijgt. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast, actief, tikkie onvolwassen, woest aantrekkelijk, intelligent, bescheiden, creatief en relaxt. 


Maandag 19 augustus

We vertrekken om 09:00 uur op de fiets richting Amersfoort. In Amersfoort verblijven we in een mooi Scoutinggebouw midden in de bossen. Als je het ons vraagt een échte villa. Op donderdag 22 augustus fietsen we terug naar Houten. Wij vervoeren je spullen heen en terug.  De ruimte is beperkt, dus neem niet te veel extra’s mee. Iets lekkers voor de leiding mag natuurlijk wel 😊

Wij staan te trappelen en hebben veel zin in een vrolijk Fladder 12plus kamp. Jouw aanwezigheid maakt het kamp nog zonniger. Dus… waar wacht je op? Meld je aan en ga mee!


Voor de ouders:

Wil je jouw puber voor 4 dagen kwijt, zodat je zelf nog even rust hebt voordat het schoolseizoen weer start? Schrijf je 12-plusser dan in voor het fantastische Fladder 12plus kamp in de laatste week van de schoolvakantie! Voor slechts € 17,50 een geheel verzorgde all-inclusive unieke vierdaagse vakantie. 

Toppers van 12plus

Bao-Nhi
Danny
Manon
Marian
Michael
Susanne
Tessa