VIP bij Fladderen

 

Let op: het kan zijn dat we in 2021 aanpassingen moeten doen, en dat onderstaande tekst daardoor niet helemaal klopt. Dit heeft te maken met het maximale aantal personen dat op het terrein aanqezig mag zijn.

Bij het Fladderen werken we met een groot aantal VIP's, variabel inzetbare personen, of te wel vrijwilligers die mee helpen tijdens het Fladderen.

Ze bouwen decors, begeleiden spellen, zetten speurtochten uit en soms spelen ze ook toneel. De taken van een VIP verschillen per Fladderlocatie en per persoon, het kan alles zijn wat je leuk vindt! Het verschil met de andere vrijwilligers is dat VIPs alleen tijdens de Fladderweek meedoen en niet tijdens de rest van het jaar. De VIPs zijn onmisbaar voor het Fladderen! Gelukkig is het ook heel leuk om te doen. Je mag al mee doen als je te oud bent geworden voor 12plus en je wordt onderdeel van het grootste kinderevenement van Houten!

Je helpt dan waarbij je nodig bent. Je bent er al 's ochtends vóór dat de kinderen er zijn en je blijft 's middags wat langer nadat de kinderen naar huis zijn, om te helpen opruimen en spullen klaarzetten voor de volgende dag.

Op de Heuvel en de Boog (gr 5/6) bestaat het programma voornamelijk uit workshops en spellen, dus tijdens de workshops ondersteun je daarbij, en tijdens de spellen begeleid je een spel.  Ook hoort het opbouwen voor de fladderdagen (zaterdag of zondag en maandag) erbij. Tot slot ruimen we op de vrijdag na de Fladderdagen met alle locaties alle materialen op, daar ben jij als VIP ook van harte welkom natuurlijk!

Daarnaast kan je voor de zomer al helpen tijdens het voorbereiden, met bijvoorbeeld de Fladderkrant rondbrengen of klussen aan het decor voor het toneel. We organiseren teambuildingsactiviteiten, waarbij je als VIP meer dan welkom bent om gezellig mee te doen en elkaar beter te leren kennen.

Als je het leuk vindt kan je, in overleg met de locatieleider(s) op de Heuvel, een dubbelrol hebben als groepsbegeleider (16+ jaar) en dus ook een groep kinderen begeleiden.

Wil je ook mee doen?! Geef je op via info@fladderen.nl en vertel ons op welke locatie je zou willen helpen.