Even voorstellen: Sponsor Kevin van Food ‘n’ Mood

Gepubliceerd op 16-05-2024 15:18

Om het Fladderen te kunnen organiseren, krijgen we niet alleen hulp van vrijwilligers. Ook sponsors spelen een grote rol om het Fladderen te organiseren. Dankzij de hulp van sponsors zorgen wij er namelijk voor dat het Fladderen betaalbaar blijft voor de kinderen. 

Eén van onze jaarlijkse sponsors is Food ‘n’ Mood, een Houtens cateringbedrijf. De directeur en “meewerkend voorman” van het bedrijf, Kevin Jansen, is al jaren lang betrokken bij het Fladderen. Wij spraken hem. 

De hele familie 

Kevin: “Als kind fladderde ik elke zomer zelf. Mijn broertjes en zussen ook. Mijn moeder vond het Fladderen altijd onderdeel van ‘het Houtense’. Zij is ook altijd hulpouder geweest op de Grund, want er waren altijd wel kinderen uit de familie die daar fladderden.” 

“Toen ik in 1995 klaar was met groep 8, ben ik als vliegende keep aan de slag gegaan bij de Grund. Op mijn 16e ging ik in de voorbereidingsgroep van de Grund.” Sindsdien is Kevin niet meer weg te denken tussen de vaste vrijwilligers van het Fladderen. 

“We moeten wat gunnen aan de wereld”

“Toen ik 12 jaar geleden met mijn eigen bedrijf begon, was één ding al snel duidelijk voor me. Ik kan het hele jaar wel voor mezelf werken, maar ik wil dan ook een weekje iets voor de maatschappij doen.” 

“Tijdens de Fladderweek zijn alle spullen die mijn bedrijf beschikbaar heeft, beschikbaar voor het Fladderen. Denk hierbij aan een vrachtwagen om spullen mee naar locaties te brengen. Ook zorg ik, samen met een groepje anderen, voor de feestavond. Denk aan een hapje, een locatie en de DJ’s.” Dat alles doet Kevin náást zijn werk in het voorbereidingsteam van locatie De Boog. 

“Ik vind het belangrijk om me als sponsor én als vrijwilliger voor het Fladderen te blijven inzetten. Zo hoop ik dat het Fladderen nog lang kan blijven bestaan. Ik wil graag dat mijn kinderen ook kunnen genieten van het Fladderen. En mijn kleinkinderen ook.”

Wil jij ook sponsor van het fladderen worden? Neem dan contact op met team sponsoring: sponsoring@fladderen.nl

Saamhorigheid creëren

“Fladderen is niet alleen leuk voor de kinderen. Het brengt ons als vrijwilligers ook heel veel. We staan samen voor een product en werken er samen aan om dat ook goed neer te zetten. We bouwen vriendschappen met elkaar op en creëren saamhorigheid.”

“Ik weet nog dat, toen ik na 12 jaar stopte met de voorbereiding van het Kamp, de andere Kamp-vrijwilligers mij tijdens de feestavond op handen droegen. Dat liet voor mij wel echt zien hoe sterk onze band onderling was.”

Food ‘n’ Mood verzorgt catering en entertainment in de particuliere en zakelijke omgeving. Van bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, en van tuinfeestjes tot bedrijfslunches. Wil je meer over ze weten? Kijk op foodnmood.nl.

media-libraryMgGLGf

2 weken geleden

Even voorstellen: Groepsbegeleider Danny

6 maanden geleden

Even voorstellen: Vrijwilliger Monique

6 maanden geleden

Even voorstellen: Vrijwilliger Isabelle