Even voorstellen: VIP Danique (door Houtens Nieuws)

Gepubliceerd op 28-07-2024 10:40

[HOUTEN] In de laatste vakantieweek staat Houten in het teken van Fladderen. Van 19 tot en met 22 augustus trekken kinderen, locatieleiders en groepsbegeleiders met elkaar op. Alles voor een fantastische laatste vakantieweek. Wie zijn de mensen die dit festijn organiseren? Wat betekent Fladderen voor hen? Deze week vertelt Danique van Dijk (18) over haar plek als variabel inzetbare persoon (VIP).

Danique neemt een dubbelrol aan tijdens Fladderen: op locatie is ze een VIP, op kamp een spook

door Irene van Valen

"Ik vind Fladderen super gezellig. Er komen echt heel veel kinderen samen. (...) De kinderen hebben het enorm naar hun zin. Dat telt”, stelt Danique. Zelf fladderde ze tot en met Het Kamp. "Mijn moeder gaf me altijd op. Ik denk voor een weekje voor zichzelf”, lacht Danique. "Ik zag er eerst altijd tegenop, maar eenmaal daar wilde ik nooit naar huis.”

[VIP] Nu is Danique VIP en helpt op de zondag en maandag voor Fladderen bij het opbouwen van de locatie en helpt bij het afbreken op donderdag. Tijdens Fladderen bereidt ze alle activiteiten voor. "Alles om de kinderen te entertainen”, stelt ze helder. "Tijdens de Fladderdagen dans ik heel veel. Daarnaast begeleid ik spellen en workshops. Na een ochtend op locatie, douche ik thuis, kleed me om en ga terug. De ene avond hebben we een gezamenlijke barbecue, de andere avond help ik bij de griezeltocht en op donderdag is de afsluitende feestavond. Fladderen kost me een week en veel energie, maar biedt boven alles heel veel gezelligheid, vriendschap en onvergetelijke verhalen.”

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Houtens Nieuws. Lees hier het hele artikel.

1 maand geleden

Even voorstellen: Christian uit de ondersteuningsgroep

1 maand geleden

Even voorstellen: Eveline, teamleider communicatie

1 maand geleden

Even voorstellen: locatieleider Justin