Fladderen 2021

Gepubliceerd op 04-03-2021 21:37

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang! De meeste locaties gaan verder waar ze vorig jaar in het voorjaar zijn gestopt, toen duidelijk werd dat we in 2020 niet konden Fladderen zoals we dat gewend zijn. We hebben toen een alternatief programma bedacht, met een paar leuke individueel uit te voeren activiteiten zoals de Fladder45 en de knutselmarkt.

Helaas is 2021 ook nog onzeker. Voor een groot evenement als Fladderen moet een vergunning worden aangevraagd, en momenteel is niet duidelijk waar we in augustus aan zullen moeten voldoen. We stonden daardoor voor de keuze: Gaan we het zelfde doen als in 2020, maar dan beter en groter? Of gaan we er voor dat we in augustus “zo normaal mogelijk” kunnen gaan Fladderen?

We hebben voor het laatste gekozen, net als voorheen met 11 locaties die ieder een eigen programma maken. Waarbij we wel rekening houden met corona maatregelen, zoals zo min mogelijk volwassenen op het terrein, die onderling 1,5 m afstand moeten houden. Een mooie uitdaging voor het toneel! Dat betekent dan ook dat we minder groepsbegeleiders nodig hebben, en dat zij dan alleen een groepje kinderen begeleiden. In combinatie met een veilige omgeving waar kinderen redelijk zelfstandig kunnen deelnemen aan de activiteiten. Er is nog veel uit te zoeken door de locaties en de centrale organisatie. Maar we geloven er in dat we met onze ervaring, creativiteit en flexibiliteit dit jaar in de laatste week van de vakantie weer een fantastisch Fladderfeest kunnen organiseren voor de kinderen!

Voor Kamp en 12+ is dat iets onzekerder, maar ook voor hen worden de mogelijkheden onderzocht, en als het maar even kan gaat het door! We houden jullie op de hoogte en hopen dat (23,) 24, 25 en 26 augustus zo veel mogelijk Houtense kinderen weer van ouds kunnen Fladderen.

5 dagen geleden

Even voorstellen: Sponsor Kevin van Food ‘n’ Mood

5 maanden geleden

Even voorstellen: Vrijwilliger Monique

5 maanden geleden

Even voorstellen: Vrijwilliger Isabelle