Fladderen 2023: een stralende week

Gepubliceerd op 19-08-2023 16:05

Fladderen 2023: ruim 1150 kinderen hadden de tijd van hun leven

 

Eindelijk was het weer zover: in Houten werd deze week gefladderd! Zoals gewoonlijk vindt dit kindervakantiefestijn plaats in de laatste week van de zomervakantie. Op maar liefst tien locaties maakten ruim 1150 kinderen, 200 groepsbegeleiders en 250 vaste vrijwilligers er met elkaar een feestje van. En het weer werkte gelukkig mee.

Tijdens de opbouw kwam het nog met bakken uit de lucht, maar tijdens de fladderdagen zelf bleef het nagenoeg droog en de zon liet zich volop zien! Hoewel het Fladderen officieel pas op dinsdag start, vertrokken de twee kampen op maandag 14 augustus al naar Amersfoort. Hier vermaakten zij zich op twee eigen locaties met verschillende activiteiten. Van zwemmen in de Eem tot een spannende griezeltocht voor Het Kamp, en 12Plus vermaakte zich met een bonte avond en héél veel spelletjes. 

Op dinsdag 15 augustus vond de officiele opening op Het Rond plaats. Burgemeester Isabella overhandigde de fladderketen aan fladderburgemeester Lysanne Scheer. Uiteraard werd er gedanst op het nieuw gecomponeerde Fladderlied en andere bekende feestmuziek. Op alle locaties waren de thema’s en programma’s tot in de puntjes uitgedacht door enthousiaste vrijwilligers. Elke dag begon en eindigde met toneel. Hoewel er overal een probleem opgelost moest worden, kwam dit gelukkig aan het eind weer helemaal goed. Ook de activiteiten stonden helemaal in het teken van het thema op de locatie.

Donderdagmiddag kwam iedereen weer naar Het Rond en sloten we de fladderweek samen feestelijk af. Het was weer een geslaagde editie van het Fladderen! 

Benieuwd naar de foto's? Je vindt ze op onze facebookpagina:

1 maand geleden

Even voorstellen: Groepsbegeleider Danny

1 maand geleden

Even voorstellen: Sponsor Kevin van Food ‘n’ Mood

7 maanden geleden

Even voorstellen: Vrijwilliger Monique