Voorbereidingen Fladderen 2021

6 maanden geleden • 29-03-2021 22:39 • OverzichtAlgemeen

De voorbereidingen zijn in volle gang! We gaan er van uit dat we kunnen Fladderen maar hebben ook een plan b, c en zelfs d! Hierover in de Fladderkrant meer. Vanaf 10 mei kan hij op de mat vallen.

Ook het team van de Velduil is druk bezig: 

"Omdat we in 2020 al druk met de voorbereidingen bezig waren toen duidelijk werd dat we niet op de “normale” manier konden Fladderen, waren al veel dingen opgepakt. Dus de voorbereiding voor 2021 begon met de vraag of we verder gingen met het thema dat we voor 2020 gekozen hadden, of dat we helemaal opnieuw gingen beginnen met brainstormen voor een nieuw thema.

Iedereen was nog enthousiast over het oude thema, dus konden we daar verder mee aan de slag.

Helaas kunnen we door de huidige maatregelen niet fysiek bij elkaar komen, dus komen we bij elkaar via Zoom. Buiten de vergaderingen met de voorbereidingsgroep om, doen we ook online activiteiten met onze VIPs om de teamspirit er in te houden. En ondanks dat het via Zoom niet ideaal is, hebben we veel gelachen en leuke momenten gehad. Nu zijn we in onze subgroepjes druk met de verdere uitwerking en komen we binnenkort weer samen met de voorbereidingsgroep om te delen wat we hebben bedacht en waar we met z’n allen staan.

We hebben allemaal heel veel zin in Fladderen 2021!"

Ander nieuws