Groepsbegeleiders nog welkom

3 maanden geleden • 09-06-2021 08:00 • OverzichtAlgemeen

Op dit moment is de inschrijving voor groepsbegeleiders officieel voorbij. Maar we kunnen er nog wel een paar gebruiken.

Voor de zekerheid houden we er rekening mee dat we deze zomer gewoon kunnen Fladderen, en zoeken dus groepsbegeleiders voor het maximale aantal groepjes. Maar de mogelijkheid blijft bestaan dat we toch met maximaal 100 personen (volwassenen en kinderen) per locatie mogen Fladderen. We willen dat er dan zoveel mogelijk kinderen kunnen Fladderen, en dus een minimaal aantal volwassenen op het terrein. We zullen dan niet voor iedere groepsbegeleider een groepje beschikbaar hebben. Hoe het precies zal lopen weten we waarschijnlijk pas begin augustus, houdt daarom onze social media en deze website goed in de gaten.

Een aantal locaties kan nog groepsbegeleiders gebruiken, dus ga naar Informate > Inschrijven en schrijf je in! Plek voor je kind(eren) is dan gegarandeerd. En ook als je geen (Fladderende) kinderen hebt kan je komen begeleiden! Vanaf 16 jaar ben je welkom.

Nog geen 16 of wil je geen groepje begeleiden? Geef je dan op als VIP (Variabel Inzetbaar Persoon) stuur een mailtje naar info@fladderen.nl, dan zoeken wij in overleg met jou een leuke plek voor je.

 

Ander nieuws